Pārlekt uz galveno saturu

128 budžeta vietas IT studijām Jelgavā

Šogad bakalaura, maģistra un doktora programmām izsludinām 128 valsts finansētas (budžeta) vietas.

Elektroniskā pieteikšanās studijām būs no 13. jūlija - 3. augustam, izmantojot e-pakalpojumu latvija.lv (https://www.latvija.lv/studijas), klātienē no 27. jūlija - 3. augustam.

Ja vēlies apgūt pieprasītāko profesiju Latvijā – programmētājs, studē “Informācijas tehnoloģijas ilgtspējīgai attīstībai” (40 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/informacijas-tehnologijas-ilgtspejigai-attistibai), bet ja vēlies apgūt datorzinātnes pamatus, aparatūru, aparatūras programmēšanu un meklēt savu virzienu plašajā IT nozarē, piemērotāka būs studiju programma “Datorvadība un datorzinātne” (60 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/datorvadibas-un-datorzinatne).

Ja jau esi bakalaura grāda īpašnieks, tad aicinām stāties maģistrantūrā, kur, studējot piektdienās un sestdienās, 2 gadu laikā apgūsti studiju programmu “Informācijas tehnoloģijas”, kas ir atjaunināta un specializējas augsta līmeņa IKT nozares speciālistu sagatavošanā ar profilu sistēmanalīze, modelēšana un projektēšana (25 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/magistra-studijas).

Bet ja kabatā jau ir maģistra grāds un vēlies turpināt akadēmisko karjeru un pētīt dziļāk konkrētu tēmu, tev piemērota ir doktora līmeņa programma “Informācijas tehnoloģijas” (3 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/doktora-studijas). LLU Jelgavā jau 19 gadus ir iespējams studēt visu līmeņu IT studijas par valsts finansējumu (bakalaura grāds, maģistra un doktora).

Uzzini vairāk par studijām https://www.llu.lv/lv/studiju-programmas

Pievienots 30/06/2020